In concluzie, acest preparat il puteti pregati intr-o zi de post sau atunci cand nu aveti in camara - miez de bambus, ciuperci negre si muguri de fasole mungo :).Eu pana si varza chinezeasca am inlocuit-o cu o varza romaneasca, pe motiv ca n-am gasit in magazinul in care intrasem sa cumpar foietajul.
Ingrediente:
1 pachet de foi subtiri de placinta;
2 foi de varza chinezeasca sau o mana de varza taiata fideluta;
1 morcov;
100 g taitei de orez;
1 fir ceapa verde
1 ardei capia;
2 lingurite sos de soia;
2 lingurite ulei de susan;
sare, piper
ulei pentru prajit.
Mod de preparare:Punem intr-o oala cu apa clocotita, taietei de orez si ii fierbem un pic.
Dupa care taiem morcovul si ardeiul bastonase, varza fideluta iar ceapa rondele. Intr-o tigaie punem ceapa la calit, adaugam morcovul si ardeiul , lasam un pic pana se calesc si adaugam varza.
La final adaugam taietei, amestecam bine, condimentam cu sare, piper, sosul de soia si uleiul de susan. Este destul de important ca umplutura sa nu fie zemoasa deoarece in momentul cand o rulam in foietaj aceasta se va rupe.
Dupa ce le-am rulat, le-am pus la prajit si au iesit aceste pachetele delicioase!
Pofta buna!
No comments:
Post a Comment