1 vanata
mare
6 felii de
cascaval
busuioc
proaspat
10 feli
subtiri de bacon
2-3 rosii
50 g cascaval
ras
sare
piper
boia dulce
sau iute
ulei de
masline
Mod
de preparare:
Taiem vanata pe lungime in felii de 6-8 mm grosime.
Intr-o tigaie cu 1 lingura
de ulei de masline le prajim pe ambele fete si le scoatem pe o farfurie.Taiem vanata pe lungime in felii de 6-8 mm grosime.
Putem sa
punem feliile de vanata si pe grill, eu am facut 3 pe grill, 3 in tigaie.
6 felii de bacon se pun in tigaie sa se rumeneasca putin, fara ulei.
Pe feliile de vanata
asezam feliile de bacon prajite, peste ele feliile de cascaval. Tocam cateva
frunze de busuioc, presaram deasupra impreuna cu sare, piper si boia, apoi le
rulam.
Le mai infasuram (optional) in cate o felie subtire de bacon si le asezam intr-un vas pe un pat de rosii taiate cuburi.
Decoram cu cate o felie de rosie deasupra. Infigem cate o scobitoare in fiecare rulou si radem deasupra cascaval.
Dam la cuptor la foc mare 220C, pentru 15 minute.
Se servesc calde.
Le mai infasuram (optional) in cate o felie subtire de bacon si le asezam intr-un vas pe un pat de rosii taiate cuburi.
Decoram cu cate o felie de rosie deasupra. Infigem cate o scobitoare in fiecare rulou si radem deasupra cascaval.
Dam la cuptor la foc mare 220C, pentru 15 minute.
Se servesc calde.
Pofta buna!
Foarte buna reteta! O fac la ocaziile speciale si este foarte laudata.
ReplyDelete