Bioportal

Friday, February 8, 2013

Tagliatelle cu pui si smantana

Ingrediente
tagliatele 250 g
un  piept de pui;
250 - 300 ml smantana;
sare,
piper,
boia,
busuioc

Pentru decor:
cascaval
patrunjel

Preparare:
Punem apa la fiert cu putina sare si o picatura de ulei. Cand apa da in clocot se pun pastele.
Se spala pieptul de pui si se taie fasiute.Punem o tigaie la incins cu o lingurita de ulei si adaugam puiul taiat si condimentat cu sare, piper, boia si busuioc la prajit.Cand pieptul de pui s-a facut adaugam smantana si mai lasam 5 minute pe foc.Dupa care adaugam si pastele scurse de apa, le mai lasam 5 minute pe foc, le condimentam cu sare si piper dupa gust, si le decoram cu cascaval ras si patrunjel tocat in momentul servirii.
Pofta buna!

No comments:

Post a Comment