Bioportal

Thursday, January 31, 2013

Chiftelute de hamsii

Eu am curatat in jur de 15 hamsii si mi-au iesit vreo 13 chiftelute, asa ca, daca doriti sa va iasa mai multe chiftelute, curatati mai multe hamsii iinsa mariti si cantitatiile.

Ingrediente

 15 buc hamsii/sprot mai mic;
 150 g cascaval;
 5 linguri pesmet;
 nucsoara;
 sare;
1/2 legatura patrunjel;
piper, boia dulce
5-6 catei de usturoi.

Preparare:
Se curata hamsiile,se indeparteaza capul, coada si coloana vertrebrala.

 Dupa care le spalam si le taiem cubulete.Le amestecam cu cascavalulul, nucsoara, pesmetul, usturoiul, sarea, piperul si boia si modelam amestecul sub forma dorita.

Se pune tigaia cu uleiul la incins, cand uleiul este incins, le dam prin pesmet si le punem la prajit.Se pot servi alaturi de un sos de usturoi cu maioneza.


Pofta buna!

No comments:

Post a Comment