Bioportal

Sunday, January 27, 2013

Pulpe de pui cu cartofi la cuptor

Ingrediente
5 pulpe de pui
7-8 cartofi
5 rosii
1 ardei rosu
sare, piper
ulei de masline
o cescuta cu apa
1 lingurita rozmarin
1 lingurita busuioc
1 lingurita cimbru
folie aluminiu

Mod de preparare
Se spala bine carnea de pui, se curata de surplusul de grasime si se taie in doua. Se ia un vas termorezistent in care se aseaza carnea de pui. Se curate cartofii de coaja, se spala si se taie in 2-3 bucati fiecare, in functie de marimea catofului. Cartofii taiati se aseaza in vas langa carne. Rosiile se spala si se taie in doua, se pun peste carne si cartofi, iar ardeiul se taie fasiute si se pune, de asemenea, in vas. Se pun cateva linguri de ulei de masline (4-5 linguri), o cescuta cu apa, sare, piper (cateva boabe, dar si macinat), rozmarinul, busuiocul si cimbrul. Se acopera vasul cu o folie de aluminiu si se da la cuptor la foc mediu pentru aproximativ o ora. Dupa o ora, se scoate folia de aluminiu si se mai da vasul la cuptor pentru 10-15 minute.
miculpofticios.blogspot.ro

Pofta buna!

No comments:

Post a Comment