Bioportal

Tuesday, January 15, 2013

Salata norvegiana

Salate

Salata norvegiana

Ingrediente

4 cartofi
2 morcovi
200 grame macrou marinat
1/2 cutie boabe de porumb dulce
1 ardei kapia
o ceapa rosie
200 g maioneza light
zeama de la o jumatate de lamaie
sare
piper
Preparare:
Spalam bine cartofii si ii punem la fiert in coaja. Morcovii ii curatam de coaja ii taiem pe jumatate apoi ii punem la fiert.
Dupa ce s-au fiert lasam sa se raceasca dupa care ii taiem cubulete, atat cartofi cat si morcovi.. Procedem la fel si cu ardeiul. Macroul marinat il dezosam si-l taiem cubulete iar ceapa o taiem solzisorii.
Se introduc toate ingredientele intr-un bol, se stropeste cu zeama de lamaie, se adauga maioneza, sare, piper si amestecam usor.
Se aseaza pe un platou sau pur si simplu intr-un bol si este gata de servit.

Pofta buna!

No comments:

Post a Comment