Ingredinte:
- 400 grame faina;
- o lingurita de bicarbonat de sodiu;
- o lingurita sare;
- 200 grame de unt la temperatura camerei;
- 200 grame de zahar brun;
- 100 grame zahar alb;
- doua oua mari;
- 2 esente de vanilie
- 450 grame fulgi ovaz;
- 200 grame stafide;
- 350 grame ciocolata neagra si ciocolata alba (menaj) de calitate, nu foarte dulce insa.
Pe o tava pe care ai asezat hartie de copt ( eu in general, ung hartia de copt cu putin ulei sau unt), pune cate o lingura ( din cauza c-o sa ai un aluat destul de tare, va trebui sa modelezi cu ajutorul mainilor aceea lingura din acest amestec), apoi da la cuptor tava 20 minute, pana cand biscutii devin aurii. Dupa ce-i scoti lasa-i macar 5 minute sa se raceasca. Este un desert pe care eu l-am testat cu prieteni mei si este pur si simplu, delicios. Merg foarte bine dimineata la o cana cu lapte, cafea sau ceai.
Pofta buna!
Am facut si eu acesti biscuiti si sunt foarte buni!Felicitari!
ReplyDelete