Bioportal

Wednesday, February 20, 2013

Tagliatelle cu sos de ardei copti


Ingrediente
pentru 3-4 portii 

1 pachet tagliatelle;
500 g ardei copti;
1 ardei iute (optional);
300 ml suc de rosii;
1 ceapa rosie;
4 catei usturoi;
3-4 linguri ulei de masline;
sare, piper, cimbru;
patrunjel proaspat.
Mod de preparare
Ceapa si usturoiul marunt tocate se calesc putin in 3-4 linguri cu ulei de masline. Cand ceapa a devenit transparenta se adauga pe rand sucul de rosii, ardeii taiati fasii si ardeiul iute cubulete (optional). Se potriveste de sare si piper, se poate pune si putin cimbru, se mai da in cateva clocote iar la sfarsit punem cateva fire de patrunjel tocate marunt. Pastele se fierb in apa cu sare timp de cateva minute (6-7 minute), pana se ridica la suprafata. Se scurg de apa si amesteca in sos. Se pot orna cu frunze tocate de patrunjel proaspat.

Pofta buna!

No comments:

Post a Comment