Bioportal

Monday, February 18, 2013

Risotto milanez


Ingrediente
pentru 2 portii

125 gr orez;
200 gr margarina/unt;
50 gr sunca presata;
100 gr ciuperci;
30 gr sos tomate ;
sare, piper

Mod de preparare
Orezul se inabusa in 100 g de margarina/unt , se adauga 300 ml apa, se fierbe totul 5 min apoi se acopera vasul si se continua fierberea 20 min. Ciupercile se inabusa in restul de margarina/unt, se adauga sunca si se continua inabusirea 10 min, apoi se adauga 30 g de sos tomat si se fierbe totul 5 min. Dupa aceasta , se pastreaza  vasul la cald. Inainte de servire se asaza intr-o forma ciupercile cu sunca, pilaful , se preseaza bine si se rastoarna in farfurie. Eu l-am servit cu putina ceapa verde tocata foarte marunt alaturi de un snitel milanez.
miculpofticios.blogspot.ro
Pofta buna!

No comments:

Post a Comment