Ce spuneti de putina originalitate????Fursec in forma de boaba de cafea?Cu siguranta, va veti surprinde musafirii!
Ingrediente
Ingrediente
200 gr unt
80 gr ciocolata
150-200 gr zahar pudra
4 lingurite cacao
2 lingurite ness
1 lingurita esenta de cafea
1 lingurita praf copt
300 gr faina
Mod de preparare
Mixam untul la temperatura camerei cu zaharul pudra pana devine ca o crema. Adaugam ciocolata topita la bain-marie si nessul dizolvat in doua linguri de lapte. Omogenizam si adaugam faina, cacao, praful de copt si esenta de cafea. Framantam pana obtinem un aluat sfaramicios pe care il dam la frigider pentru cel putin jumatate de ora. Facem bilute de aluat pe care le turtim usor. Cu ajutorul unui cutit bine ascutit facem o crestatura pe lung ca sa se asemene cu boabele de cafea. Asezam fursecurile in tava pe care am asezat hartie de copt.
Le dam la cuptor la foc iute (190C – 200C) pentru 10-15 minute.Cand sunt gata, le scoteti din cuptor si le lasati cateva minute la racit.
Pofta buna!
No comments:
Post a Comment