Ingrediente pentru
6 portii
1 pachet foietaj
500 gr struguri albi
200 gr branza dulce
5 linguri zahar
1 ou
1 varf lingurita sare
1 lingura unt
1 lingurita busuioc uscat
Mod
de preparare
Se amesteca branza dulce, oul, 250 gr struguri
taiati pe jumatate, sarea si busuiocul. Se taie foietajul in dreptunghiuri, iar
in fiecare dreptunghi se pune cate o lingura de compozitie. Se inchid apasand
cu furculita la capete si pe lateral. Se pun pachetelele in tava de cuptor, in
care s-a pus in prealabil hartie de copt.
Se tin la cuptor 15-20 minute la
200C.
Separat se pun cele 5 linguri de zahar la
caramelizat, se adauga untul si restul de struguri taiati pe jumatate. Daca
iese o compozitie prea groasa se poate subtia cu 1-2 linguri frisca lichida.
Pentru ornat: se pun boabe de struguri pe farfurie, 2
pachetele si sos pe langa struguri.
Pofta buna!
No comments:
Post a Comment