Bioportal

Thursday, July 11, 2013

Penne cu pui, porumb si cascaval



Ingrediente pentru 2 porti
100 g penne
1/2  piept de pui sau 4 pulpe superioare dezosate
100 g porumb din conserva
2 castraveti murati
100 g cascaval
1 ou
sare, piper, unt
50 g samantana, optional

Mod de preparare
Se fierb pastele urmand indicatiile dupa ambalaj si se pun intr-un vas termorezistent uns cu unt. Carnea de pui se taie ca pentru gratar, se condimenteaza si se pune in grill-ul incins bine. Dupa ce s-a rumenit, se taie fasii sau cuburi si se pune intr-un vas. Muraturile taiate cubulete si porumbul scurs de apa se aseaza peste carnea de pui. Separat se bate oul si se amesteca cu 50 g cascaval ras si smantana (daca doriti), apoi se adauga in vasul cu muraturi, carne si porumb.
Se amesteca, se condimenteaza si se pun peste penne.
Iar la final, se pune restul de cascaval ras deasupra.
Se da vasul la cuptor pentru 20 de minute la 180C.
Pofta buna!

No comments:

Post a Comment