Ingrediente pentru 3-4 portii:
250g tortellini
120g sunca taiata cubulete sau fasiute
250g tortellini
120g sunca taiata cubulete sau fasiute
2 linguri
ulei de masline
3 rosii decojite
3 rosii decojite
120 g
smantana
sare, piper,
boia
cascaval sau parmezan ras pentru servit
cascaval sau parmezan ras pentru servit
patrunjel
pentru servit
Mod de preparare:
Se fierb pastele conform timpului indicat si se strecoara. Intr-o tigaie se pune uleiul, se prajeste sunca, se adauga rosiile decojite si taiate cubulete, sare, piper, boia dupa gust si se lasa la fiert aproximativ 10-15 minute. Se drege sosul cu smantana, se pun pastele si se mai fierb impreuna 2-3 minute.
Se fierb pastele conform timpului indicat si se strecoara. Intr-o tigaie se pune uleiul, se prajeste sunca, se adauga rosiile decojite si taiate cubulete, sare, piper, boia dupa gust si se lasa la fiert aproximativ 10-15 minute. Se drege sosul cu smantana, se pun pastele si se mai fierb impreuna 2-3 minute.
Se servesc
calde cu parmezan sau cascaval ras si verdeata.
Pofta buna!
No comments:
Post a Comment