Voi mai folosi ghimbir si in alte retete si va recomand si
voua.
Ingrediente
4 cartofi
4 morcovi
1 telina
1 ceapa
2 linguri cu sos de soia
2 linguriţe cu ghimbir ras
50 g smantana pentru servit
2 fire de ceapă verde pentru servit
sare
piper
4 morcovi
1 telina
1 ceapa
2 linguri cu sos de soia
2 linguriţe cu ghimbir ras
50 g smantana pentru servit
2 fire de ceapă verde pentru servit
sare
piper
Mod de preparare
Se curata cartofii, ceapa, telina și morcovii. Se taie cubulete, dupa care se pun la fiert in 2 l de apa cu un praf de sare. Dupa ce au fiert, se scot legumele din supa si se paseaza, mai putin ceapa. Crema astfel obtinuta se subtiaza cu supa in care au fiert legumele. Se adauga ghimbirul si se mai lasa 10 minute la foc mic. La final, se adauga sosul de soia si se potriveste gustul de sare si piper. Se serveste supa cu smantana si rondele de ceapa verde.Pofta buna!
No comments:
Post a Comment