Un aperitiv rapid si ideal pentru petreceri. Se poate servi cu sos tzatziki .Eu cel putin asa l-am servit si a mers de minune :).
200 g sunca taiata cuburi
150 g cascaval ras/sau branza telemea
4 oua;
3 linguri faina
1 ardei rosu capia;
1 ardei verde gras
100 gr masline fara samburi
3 linguri ulei
sare
piper
verdeturi (marar sau patrunjel)
PREPARARE:
Se bat oualele cu ajutorul unui tel sau mixer, eu am folosit telul de data aceasta.
Taiem marunt sunca, ardeiul, maslinele iar cascavalul il dam prin razatoare sau branza telemea.
Amestecam toate ingredientele intr-un vas si condimentam cu sare si piper. Tocam verdeturile si le amestecam si pe acesteaTurnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si o dam la cuptorul preincalzit pana se rumeneste deasupra. (in jur de 30 min).
Pofta buna!
No comments:
Post a Comment