Bioportal

Monday, March 25, 2013

Tagliatelle cu sos bolognese

Ingrediente:
500 g paste;
600 g carne tocata de vita;
200 ml vin;
80 g suc de rosii/bulion;
2 morcovi;
1 ceapa;
2 linguri ulei de masline;
1/2 ardei kapia rosu;
200 ml supa de vita (optional);
2 catei de usturoi;
rozmarin;
sare;
piper;
cimbru;
30 g parmezan

Mod de preparare

Carnea se sotează într-o cratiță cu ulei de măsline

Taiem legumele, le calim in putin ulei si le adaugam peste carne.
Deglasăm cu vin roșu, reducem, adăugăm supa de vită, pasta de tomate, usturoiul sfărâmat, ierburile aromate și se gătesc 30 de minute

Pastele se fierb în apă cu sare timp de 7 minute, după care amestecăm cu sosul.
Se servesc cu parmezan ras deasupra.
Pofta buna!

No comments:

Post a Comment