Ingrediente:
pentru 15-17 briose
300 gr faina
1/2 plic praf de copt
40 gr cacao
210 gr zahar
2 oua
160 gr ulei floarea soarelui/arahide
125 ml lapte
160 gr ciocolata cu lapte
Mod de preparare
Amestecam faina cu zaharul, cacaoa si praful de copt. Intr-un alt vas, amestecam ouale cu laptele si uleiul,
Amestecam faina cu zaharul, cacaoa si praful de copt. Intr-un alt vas, amestecam ouale cu laptele si uleiul,
Turnam amestecul lichid peste cel solid si amestecam pana le omogenizam.Taiem ciocolata feliute si le adaugam peste aluat. Daca doriti, puteti folosi ciocolata amara sau alba pe care o taiati in bucatele nu foarte marunte.
Coacem briosele la 180°C, cuptor preincalzit, pentru 20-25 minute. Le putem pudra pur si simplu cu zahar pudra vanilat sau cu ciocolata alba rasa si ii servim dupa ce s-au racit putin
Pofta buna!
No comments:
Post a Comment